Wie zijn wij

Al vele jaren zijn wij net als jij: Altijd Walcheren. Een slogan die echter een ruime lading dekt: De regio waar jij en wij samenkomen staat al generaties lang bekend als een vooruitstrevend gebied van waaruit de bewoners zich centraal in de wereld zien staan.

Vanuit de “Tuin van Zeeland”, zoals Walcheren ook al eeuwenlang bekend staat, is er niet alleen belangstelling voor de wereld om ons heen maar zeker ook voor de nieuwtjes uit de directe leefomgeving. Voor het wereldnieuws zijn er talloze bronnen binnen bereik maar voor het nieuws uit onze eigen omgeving is er echter maar één adres: WFM96!


Aanvankelijk gebeurde dit enkel via een krachtige radiozender, welke overigens nog altijd dagelijks de berichten uit de streek uitzendt, afgewisseld met een gevarieerde muziekmix. Maar WFM gaat uiteraard mee met de tijd want inmiddels wordt u door het WFM redactieteam ook crossmediaal snel op de hoogte gebracht van het laatste nieuws. Dit doen we via onze website, Facebook- en Instagrampagina.

Niet alleen het laatste nieuws, maar ook berichten uit het ruime activiteitenaanbod in de streek, berichten vanuit de drie gemeenten en meerdere keren per dag het actuele regionale weerbericht. Langdurig luisteren of snel even klikken op het toestel van jouw keuze, wanneer en waar je wilt, de keus is aan jou bij WFM96!

En dus zijn wij net als jij: “Altijd Walcheren”