Zomeravondconcerten muziekvereniging Veere’s Genoegen uit Veere

Het fanfareorkest van muziekvereniging Veere’s Genoegen uit Veere verzorgt deze zomer drie hele bijzondere zomeroptredens in diverse kernen binnen de gemeente Veere.

Het fanfareorkest staat onder leiding van dirigent Thomas Bruijns en bestaat uit ca. 45 muzikanten. Speciaal voor deze reeks concerten wordt het orkest aangevuld met een combo/band (pianist en gitaristen) en met een zanger en een zangeres. Het repertoire bestaat uit lichte popmuziek.

Het eerste zomerconcert staat gepland op vrijdagavond 8 juli op camping/Hofstede Elzenoord in Vrouwenpolder (Koningin Emmaweg 2A) en begint om 19.30 uur. Bij goed weer vindt dit concert buiten plaats en bij slecht weer zal worden uitgeweken naar een binnenlocatie op het campingterrein. Aan dit concert werkt ook het harmonieorkest van muziekvereniging De Gildezonen uit Roosendaal mee (ook onder leiding van dirigent Thomas Bruijns).

Op zaterdagavond 16 juli pakt het orkest samen met het combo en de zangers extra uit in Veere. Ter hoogte van het Bastion in Veere wordt speciaal voor dit concert een terrein ingericht met een overdekt podium, stoelen en zitjes voor het publiek en is er de mogelijkheid om een drankje en een borrelhapje te kopen. Het concert begint om 21.00 uur en zal in het donker eindigen. Het orkest speelt hier vanaf een overdekt podium wat zal worden uitgelicht en ook het terrein zal worden voorzien van gezellige sfeerverlichting. Dit belooft een sfeervolle en muzikale zomeravond te worden in Veere. Bij slecht weer komt dit optreden overigens te vervallen.

De reeks wordt op vrijdagavond 22 juli afgesloten bij molen De Graanhalm in Gapinge. Dit concert begint om 19.30 uur en bij slecht weer zal worden uitgeweken naar de Torenkerk in Gapinge.