Workshop ‘Dikke dames’ schilderen voor mantelzorgers

Manteling organiseert deze zomer twee middagen dikke dames schilderen als ontspannende activiteit voor mantelzorgers. Even niets anders aan uw hoofd dan bezig zijn met schilderen én gezellig samenzijn met andere mantelzorgers. Hoe heerlijk is dat?

De workshop vindt plaats op een sfeervolle locatie in het centrum van Koudekerke met een koffie of thee en wat lekkers. Daarna begint de workshop met uitleg over het gebruik van de materialen en de verf.

Vervolgens gaat iedereen met acrylverf aan de slag op een doek van 30x40cm om onder begeleiding van de creatieve workshopleider een mooi kunstwerk te maken van de gekozen afbeelding. De vooraf gekozen afbeelding staat al in potlood op het doek. Na afloop neemt u het schilderij natuurlijk mee naar huis als herinnering aan deze onvergetelijke activiteit.

De workshop wordt gegeven op vrijdag 24 juni en dinsdag 30 augustus, van 13.30 tot 16.00 uur.

Meld u snel aan bij Manteling voor deze ontspannende en gezellige middag via (0118) 553 530 of via info@mantelingwalcheren.nl (o.v.v. Dikke dames schilderen en de datum van uw voorkeur). Aanmelden voor de workshop van 24 juni kan tot 17 juni. Na aanmelding volgt formulier per mail om een keuze te maken uit tien afbeeldingen van dikke dames, dikke heren en enkele dieren.