“Wijkdag” bij Paardoes in Vlissingen; Een bomvol programma met activiteiten

Zaterdag 18 juni organiseert Manege en kinderboerderij Paardoes van stichting ‘s-Heeren Loo aan de Bosweg 8 in Vlissingen een jaarlijkse open dag.

Op deze dag willen zij mensen vanuit verschillende achtergronden en diverse niveaus samenbrengen, en hen kennis laten maken het het bedrijf. Dat doen zij door leuke activiteiten te organiseren, waar iedereen vanuit de wijk mee kan doen.

Op de “wijkdag”, zoals Paardoes dat zelf noemt, is dan een hoop te doen! Denk hierbij aan een mini playbackshow, diverse kinderspelen (denk hierbij aan een hoefijzer versieren of blikgooien). Ook gaan ze voor publiek schaapscheren, kan er met de handboog geschoten worden, en is er ponyrijden. Ook kunt u meerijden met paar en wagen, of een prijs winnen met de loterij! Kortom, een hoop gezelligheid en genoeg te doen!

Ook zijn er tijdens deze dag verschillende eetgelegenheden. Zo is Toko Soerin aanwezig. De toegang is gratis. U bent meer dan welkom tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Ook zal er een live band zijn en diverse muzikale optredens. Ook zal er dan een dansworkshop worden verzorgd.

Over Paardoes:

De manege en kinderboerderij Paardoes staan in een woonwijk in Vlissingen. Samen verzorgen ze de 16 paarden op de manege. En de schapen, geiten, konijnen, cavia’s, chinchilla’s, vogels, pauwen en eenden op de kinderboerderij. Ook onderhouden ze hun verblijven. Paardrijden is een andere activiteit. Helpen in de kantine is ook mogelijk. De werkzaamheden gebeuren volgens een vaste structuur.

Hun dagbesteding is voor cliënten met een (verstandelijke) beperking die bij Paardoes of zelfstandig wonen, maar ook voor cliënten van een collega-instelling.