Verdachte dodelijk misdrijf Vlissingen ook verdacht van doodschieten vrouw en meisje in Alblasserdam

De politie heeft een verdachte aangehouden voor het misdrijf in de Sint Jacobsstraat in Vlissingen afgelopen woensdag. Het gaat om de man die ook verdacht wordt van het doden van een 16-jarig meisje en een 34-jarige vrouw bij een schietpartij in Alblasserdam vanochtend.

Bij het incident in Vlissingen afgelopen woensdag kwam een 60-jarige man uit Vlissingen om het leven. Hij is exploitant van een schoenwinkel in de straat.

Onderzoek die nacht in de Sint Jacobsstraat

De politie kreeg woensdag om 20.30 uur de melding dat de Vlissinger niet thuis was gekomen. En dat was ongebruikelijk, zo liet de familie de politie weten. De politie trof de man vervolgens in zijn winkel aan.Bij het politieonderzoek kwam een verdachte in beeld. De politie wist de man gisteren niet aan te houden, hij was voortvluchting.

Lees ook: Man overleden in Vlissingen; Politie gaat uit van Misdrijf

Uiteindelijk is de verdachte, een 38-jarige man uit Oud-Alblas, na de schietpartij in Alblasserdam aangehouden.Bij het incident op een zorgboerderij in Alblasserdam zijn bij een schietpartij een 34-jarige vrouw uit Alblasserdam en een 16-jarig meisje uit Dordrecht om het leven gekomen. Een jongen van 12 jaar uit Hendrik-Ido-Ambacht en een vrouw van 20 uit Alblasserdam zijn zwaargewond geraakt, meldt de politie Rotterdam. Er is ook een lichtgewonde.

–Artikel via Omroep Zeeland–