Vacaturealert: Zeeland zoekt journalisten; Ook bij WFM96!

Ben jij een startende of ervaren nieuwsjournalist met de ambitie om het nieuws bij de lokale omroep in jouw regio te verslaan? Solliciteer op deze vacature en draag bij aan het versterken van de lokale journalistiek! 

De lokale omroepen, de regionale omroepen en de NOS hebben zich het afgelopen jaar samen ingezet om de nieuwsvoorziening in heel Nederland op lokaal niveau te versterken binnen het project “Versterking Lokale Journalistiek door Samenwerking”.

Ook komend jaar wordt deze samenwerking voortgezet. Het project is namelijk verlengd tot juni 2023. Lokale journalistiek speelt een cruciale rol in het geven van betrouwbare en onafhankelijke informatie en het controleren van lokale democratie. Wie we zijn en wat we maken lees je op deze website.

Binnen dit project zijn op dit moment 50 journalisten aan de slag in de regio. Om de groep weer compleet te maken zijn wij op zoek naar 10 nieuwe journalisten die in de regio aan de slag gaan. 

Ook in Zeeland zoekt o.a. WFM96 nog naar een journalist!

Ben jij een startende-,  of ervaren journalist en wil je als verslaggever/redacteur aan de slag voor de lokale journalistiek? Klik dan op deze link!.

Je gaat als ervaren journalist en als talent voor 1 jaar aan de slag als verslaggever/redacteur in de regio. Dat houdt in dat je samen met collega’s van de regionale en lokale omroepen het nieuws verzorgt van een gebied dat jij het liefst al goed kent of waar je een verbinding mee hebt.

Het nieuws maak je primair voor de lokale en regionale omroep waar je gestationeerd wordt, maar het kan mogelijk ook door de NOS gebruikt worden.

Is het bij jou gaan kriebelen? Solliciteer dan door te klikken op onderstaande knop!