Uitvoering van S.V Serooskerke in Couburg Koudekerke

Op zaterdag 18 juni treedt Sportvereniging Serooskerke op in sportzaal de Couburg in Koudekerke met alle jeugdgroepen. Er zal een afwisselende voorstelling te zien zijn van alle turn, dans, gymnastiek- en freerungroepen. De voorstelling begint om 19:00 uur. De zaal gaat om 18:30 uur open.

Een toegangskaartje in de voorverkoop kost €5,00 voor volwassenen en €3,50 voor kinderen tot 12 jaar. Aan de deur worden alleen nog kaartjes verkocht als er nog vrije plaatsen zijn. De kaartjes zijn dan €1,00 duurder

Alle optredens zullen in het teken van een film staan. Diverse films zoals James Bond, Pirates of the Caribbean, Madagaskar, Frozen en de grote slijmfilm zullen voorbijkomen. De peuters gymmen aan de hand van de film Nijntje. Alle peuter- en kleutergymlessen staan namelijk ook in het teken van Nijntje.

Sportvereniging Serooskerke is een brede vereniging en biedt naast de jeugdlessen; gymnastiek, turnen, dansen en freerunnen ook diverse lessen voor volwassenen zoals volleybal, dans en dansfitness.