Steekpartij Vlissingen; Verdachten opgepakt

Aan de Van Hogedorpweg in Vlissingen is bij de Jumbo een persoon neergestoken. Het slachtoffer raakte zwaargewond.

Door: Jelte Poppe

De melding kwam binnen omstreeks 15:56 binnen bij de meldkamer. In eerste instantie werd er één ambulance naar de locatie toegestuurd, maar al snel werd ook een tweede ambulance en een traumahelikopter ter plaatse gevraagd.

Volgens de politie was het slachtoffer neergestoken in een supermarkt aan de Van Hogendorpweg in Vlissingen. Het ambulancepersoneel hadden zich over het slachtoffer ontfermd, waarna ze na ongeveer 10 minuten vertrokken naar het ziekenhuis in Goes. Hier landde ook de opgeroepen traumahelikopter uit Amsterdam.

Ook kwam de politiehelikopter meezoeken naar de gevlucht verdachte. De zoekactie van de helikopter begon over de A58 ter hoogte van Heikenzand. Niet veel later vloog de helikopter over Vlissingen.

Rond 16:40 uur kon er op de parkeerplaats bij de Jumbo aan de Papagaaienburg een verdachte worden aangehouden. Deze reed daar met zijn auto. Volgens de politie is er tijdens de aanhouding een waarschuwingsschot gelost. Niet veel later meldde zich een tweede verdachte op het politiebureau. Ook deze is aangehouden.

De politie doet verder onderzoek naar het steekincident. Zo komt de forensische rechercheurs naar de plaats delict bij de Jumbo aan de van Hogendorpweg om onderzoek te doen.

Lees ook: Ook derde verdachte aangehouden voor steekincident Vlissingen

Comments are closed.