Realisatie Hotel St. Joris Middelburg van start

Het gebouw ‘Sint Jorisdoelen’ te Middelburg wordt getransformeerd naar een luxe viersterren cityhotel met 54 hotelsuites, -lofts en -appartementen. Tevens biedt het hotel straks ruimte aan een receptie, lounge, bar en sfeervolle ontbijtruimte.

De nieuw aan te leggen omsloten stadstuin van ca. 500 m2 maakt het geheel compleet. Wat dit hotel extra bijzonder maakt is dat het voor particuliere investeerders mogelijk is om eigenaar te worden van één of meerdere hoteleenheden. Zij genieten dan van een aantrekkelijk rendement én, indien gewenst, een aantal weken eigen gebruik per jaar. De verkoop gaat a.s. zaterdag 16 oktober van start.

In 2019 verwierf TEAM Concepts uit Goes de locatie van de Sint Jorisdoelen.

Joeri Beekman van TEAM Concepts: “Wat een unieke kans zo midden in het centrum van één van de best bewaarde monumentale steden van het land. De historische binnenstad van Middelburg is nog zo mooi intact en te midden van dit alles ligt dit unieke project. Helemaal toen duidelijk werd dat een luxe cityhotel tot de mogelijkheden behoorde, gingen onze harten sneller kloppen. Het projectteam was ook uiterst enthousiast en daardoor snel geformeerd. Kloeg Collection als hotelexploitant, het gerenommeerde Middelburgse bouwbedrijf Bouwgroep Peters op ‘de post’ Bouw & Realisatie en de eveneens in Middelburg gevestigde belegger/investeerder AVV Beheer BV sloot aan als financieel partner.”

Op deze foto zie je de inrichting zoals de kamer eruit zal gaan zien

Foto: Team for REAL

Hotel St. Joris biedt particulieren de mogelijkheid om te investeren in één of meerdere hotelsuites, -lofts of -appartementen tegen een rendement van 4 – 5,5% netto per jaar.

Alexander Snoodijk van TEAM Leisure: “Investeerders in Hotel St. Joris worden eigenaar van een compleet ingerichte hotelaccomodatie. De kopers worden volledig ontzorgd middels de succesvolle verhuur- en beheerformule van Kloeg Collection. Ook zijn er uitstekende mogelijkheden voor eigen gebruik; het sociaalrendement. Investeren kan al vanaf € 159.500,- excl. BTW VON incl. luxe interieurpakket.”

Geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens de officiële start verkoop op zaterdag 16 oktober op de locatie van Hotel St. Joris; Balans 25 in Middelburg. Hiervoor dienen zij zich vooraf aan te melden bij TEAM Leisure via info@teamleisure.nl of telefoonnummer 088 1900 222. Tevens is meer informatie verkrijgbaar via www.teamleisure.nl.

Foto: het projectteam van St.Joris

Eind dit jaar start Bouwgroep Peters met ‘de ontmanteling’ van het bestaande gebouw, om in het begin van 2022 te kunnen beginnen met de (ver)bouwwerkzaamheden. In de eerste maanden van 2023 verwacht Kloeg Collection de deuren van Hotel St. Joris te kunnen openen om de eerste gasten te verwelkomen.