Paul van Loon Voorleesfeest op het strand in Vlissingen

ZB Bibliotheek van Zeeland in Vlissingen en Film by the Sea organiseren op 10 september van 19.30 tot 20.00 uur het Paul van Loon voorleesfeest.

Je bent dan van harte welkom bij de ZB (naast CineCity) aan de Spuikomweg in Vlissingen. Hierna gaan ze voorlezen op het strand voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar. Tickets zijn €2,50 per kind.

Tijl Damen warmt het publiek eerst op met zijn voorstelling Angsthazen en Bibberbillen. Daarna lopen je naar het strand, waar kinderen in groepjes worden voorgelezen uit de verhalen van Foeksia de Miniheks en Dolfje Weerwolfje. Deze zijn ook geschreven door Paul van Loon.

Kinderen worden voorgelezen door speciale gasten zoals Guus Janse uit Middelburg (Nationaal Voorleeskampioen van Nederland), en Jan van Damme (Voormalig journalist van de PZC), Rob van der Sande (Leerkracht docent en enthousiast promotor kinderboeken). Ook Theatermaker Tijl Damen en de Pabo-studenten Lisa Varverne en Daan Filius lezen voor.

Kinderen die verkleed komen naar het voorlesfeest maken kans op gratis kaarten voor de Kinderfilmmiddag op woensdag 14 september. Tijdens deze middag worden de films Dolfje Weerwolfje en de Griezelbus vertoond en komt Paul van Loon langs. Kinderen kunnen hem ontmoeten, vragen stellen en signeert hij zijn boeken!