Ongeval met meerdere gewonden in Vlissingen

Aan de Spuistraat in Vlissingen zijn meerdere gewonden gevallen na een botsing. Dat gebeurde dinsdagavond even na 18:00 uur.

De hulpdiensten werden naar de locatie van het ongeval gevraagd. Een ambulance, en meerdere politie-eenheden kwamen ter plaatse. Hier bleek het te gaan om een ongeval tussen meerdere personen.

Vermoedelijk ontstond het ongeval tussen een scooter en een fietser. Hierbij raakte een vrouw met een klein meisje gewond. Deze zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De twee vrouwen die op de scooter zaten, liepen bij het ongeval meerdere schaafplekken op. Zij zijn doorverwezen naar de huisartsenpost, om zich te laten behandelen.

Bij het ongeval zou ook een auto bij betrokken zijn geweest. Dit wordt nog onderzocht door de politie. De bestuurder van de auto moest een blaas – en drugstest afstaan. Hij is meegenomen naar het politiebureau. Hier zou ook een GGD-arts naar toe komen. Vermoedelijk was de drugstest positief.

De politie zette de Spuistraat na het ongeval enige tijd af in de richting van het Bellemypark. Ook Team verkeer kwam ter plaatse om nog nader onderzoek naar het ongeval te doen. Zij hebben onder andere foto’s genomen van de locatie, maar ook van de betrokken fiets, scooter en auto.

De politie heeft zowel de auto. als de fiets en scooter meegenomen naar het politiebureau.