Michael Johannes Kluin en Joyce Pijnenburg te gast in Tafelgasten

Woensdag 19-01 zijn Michael Johannes Kluin namens kunstenaarscollectief Atelier 8a in Domburg, en Joyce Pijnenburg, schrijfbegeleider van schrijversproject de Baaierd te gast in Tafelgasten.

Michael Johannes Kluin is tussen 19:00 uur en 20:00 uur te gast.

Zij zijn een creatief collectief gevestigd in Domburg, Nederland.

De mensen die deel uitmaken van ons collectief zijn mensen uit heel Europa en vooral uit Nederland.​Onze focus is om Walcheren en vooral Domburg op de nationale en internationale kunstagenda te houden.

Onze visie is om mensen samen te brengen, iets terug te geven aan de wereld, kunstdiensten aan te bieden en het bewustzijn van de mensheid te vergroten.

Wij staan als collectief voor het principe van bewust leven en bewust handelen in de wereld. Een van onze kernwaarden is de “afvalhiërarchie”, ook wel de 3 V’s genoemd, namelijk:

Verminderen
Hergebruik
recyclen

Onze tweede kernwaarde is “Noblesse Oblige”. De definitie van “Noblesse Oblige” is dat een persoon of collectief met macht en invloed zijn sociale positie moet gebruiken om andere mensen te helpen.


Tussen 20:00 uur en 21:00 uur is Joyce Pijnenburg te gast in Tafelgasten.

Droom je ervan om een verhaal, gedicht of artikel te publiceren, heb je een geweldig idee voor een graphic novel of songtekst, of ben je een fenomenale vertaler of rapper in de dop?

Misschien word jij één van de eerste gezellen van het Baaierdgilde. Dat betekent:- een mentorsessie met een in je genre gevestigd schrijver; – een schrijfopdracht voor ons gloednieuwe schrijverspodium; – een passende vergoeding;- en een publicatie in het eerste nummer van het tijdschrift van De Baaierd.

Onze deskundige jury let vooral op originaliteit en potentie – ervaring is minder belangrijk. Tot en met 6 februari kun je je tekst(en) inzenden. Op onze voorlopige site lees je alles over het Baaierdgilde: www.debaaierd.nl.