Groot feest: C.Rotte Tuinhout uit Meliskerke bestaat 25 jaar

©Jelte Poppe

Zaterdag 4 juni is het groot feest in Meliskerke. Het bedrijf van Carlo Rotte bestaat dan 25 jaar, en hij viert het jubileum groots!

Door: Jelte Poppe

Carlo begon 25 jaar geleden zijn bedrijf. Het bedrijf is gespecialiseerd in tuinhout, tuinhuizen, blokhutten en speeltoestellen. Maar dat is niet het enigste wat Carlo doet.

Zo’n 16-jaar geleden is hij ook begonnen met het verkopen van vuurwerk. En daarmee is hij als vuurwerkverkoper een grote naam geworden op Walcheren.

Het begon 25-jaar geleden allemaal met een oude kolenschuur. Daar zat de kolenboer van Meliskerke in. Inmiddels is het verbouwd tot winkel en woning. Vroeger was alles nog grint, maar dat is allemaal verhard, en mooi geworden zoals Carlo dat zelf vind.

Nog niet zo lang geleden is hij ook begonnen met het verhuren van scooters. En ook dat was een schot in de roos! Ondertussen heeft hij al ruim 40 scooters op voorraad staan, klaar om verhuurd te worden. Ook is er een prachtig terras, waar je rustig een bakje koffie kan drinken, onder het genot van een zelfgemaakt appeltaartje.

Het terras van Carlo Rotte ©Jelte Poppe

4 Juni wordt het daarom dan ook groot feest! Overdag zal het bekendste draaiorgel uit Nederland rondjes lopen in de Torenstraat. Uiteraard kan je dan op het terras een bakje koffie, of een glaasje fris drinken. ‘S avonds wordt de dag knallend afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow. Deze zal plaatsvinden om 22:15 uur, op de kruising van de Torenstraat en de Rapenburgweg. Wees er snel bij, want de verwachting is dat het druk wordt!