Ernstig ongeval tussen scooter en auto in Vlissingen

Zaterdagavond heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden tussen en auto en een scooter. Dat gebeurde aan de Bloemenlaan in kruising met de Presidend Rooseveltlaan.

De melding werd gemaakt omstreeks 21:58 uur. Direct werden er acht politieauto’s, twee ambulances en een traumahelikopter ter plaatse gestuurd. Eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een ernstig incident.

Een auto kwam in botsing met een scooter. Hierbij is een persoon zwaargewond geraakt. De toegesnelde ambulances en personeel van de traumahelikopter hebben zich over het slachtoffer ontfermd.

De traumahelikopter landde op het grasveld aan de Hercules Segerslaan. Het voorval trok veel bekijks. Zeker 50 mensen kwamen op het incident af om te kijken.

Na een behandeling op straat, en in de ambulance, is het slachtoffer ruim een uur later naar de helikopter toegebracht. Deze is daarna met het slachtoffer naar het ziekenhuis in Rotterdam opgestegen.

Na een onderzoek, kon de berging de auto en scooter bergen. De bestuurder van de auto raakte niet gewond. Rond 22:35 uur werd de President Rooseveltlaan weer vrijgegeven voor verkeer.