Drie ongevallen met letsel; veroorzaakt door alcohol

In de nacht van dinsdag op woensdag heeft binnen anderhalf uur tijd drie ongevallen plaatsgevonden op Walcheren, welke veroorzaakt werden door alcohol.

De nacht begon in Vlissingen. Aan de Badhuisstraat in kruising met het Walplein crashte een auto nadat hij tegen een camerapaal tot stilstand kwam. Een vrouw raakte hierbij gewond, en is afgevoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder werd ter plaatse aangehouden. Bij dit ongeval lagen de brokstukken flink verspreid over de walstraat. Het rijbewijs van de man is ingenomen.

Niet veel later kwam er een melding van een ongeval aan de Hercules Segerlaan in Vlissingen. Hier waren bij een wegversmalling, twee auto’s op elkaar geklapt. Hierbij raakte twee personen gewond, en raakte alle twee de auto’s total loss. Ook hier is een bestuurder aangehouden omdat hij positief testte op drugs. Ook zijn rijbewijs is ingenomen.

Een half uur later kwam er een melding binnen van een ongeval op de Schelpweg in Domburg. Hierbij was een auto over de kop geslagen. Volgens de politie komt dat omdat deze te hard reed. Dit betrof een beginnend bestuurder welke onder invloed was. Ook zijn rijbewijs is ingevorderd.

Volgens de politie is dit een schoon voorbeeld waarom ze alcoholcontroles doen.

Alle betrokkenen verdachten zullen strafrechtelijk worden vervolgt. De officier van Justitie gaat bepalen of de betrokken hun rijbewijs nog terugkrijgen, en wanneer.