Brandweer al enkele keren moeten uitrukken op oudjaarsochtend

Walcheren – Oudjaar 2021 is begonnen. En dat is bij de hulpdiensten ook te merken!

Door: Jelte Poppe en Eugene Harthoorn

Op de Meanderlaan is vrijdagmorgen vroeg 31 december een auto in brand gestoken.

Het incident gebeurde rond 1.00 uur. Politie en brandweer kregen een melding van een autobrand. Agenten spraken met de eigenaren van het voertuig en de auto ernaast. Op camerabeelden was te zien dat twee mannen naar de auto liepen, een ruit vernielde en iets brandends in de auto gooide. Het tweetal rende weg richting het speeltuintje. Zondagmorgen vroeg 26 december gingen op de Buitenhovelaan en de Meanderlaan ook al enkele auto’s in vlammen op.

De politie is een onderzoek gestart en zoekt mensen, die meer over de brandstichting weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844

Rond 10:20 uur moest de brandweer van Middelburg ook al uitrukken voor een brandje in een winkelwagen aan de President Rooseveltlaan. Dit brandje was al snel onder controle. Het bleek te zijn aangestoken.

Ook de brandweer van Arnemuiden hebben hun eerste uitruk op oudejaarsdag al te pakken. Zij moesten om 10:34 uur uitrukken voor een buitenbrandje aan de Singel in Arnemuiden. Hier bleken al enkele autobanden het te moeten ontgelden. Deze waren in de brand gestoken.

Be the first to comment on "Brandweer al enkele keren moeten uitrukken op oudjaarsochtend"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*