Boosterprik zonder afspraak op diverse vaccinatielocaties in Zeeland

Een Vaccinatie wordt toegediend ©GGD Zeeland

Vanaf maandag 10 januari is het mogelijk om zonder afspraak in Goes, Middelburg, Vlissingen en Zierikzee (van 09.00 tot 17.00 uur) een boosterprik te halen.

Iedereen vanaf 18 jaar kan een boostervaccinatie inplannen. Je kunt de boostervaccinatie 3 maanden na je laatste vaccinatie of coronabesmettingen krijgen.

Om ervoor te zorgen dat we half januari alle Zeeuwen vanaf 18 jaar en ouder konden voorzien van een boosterprik is de capaciteit de afgelopen maanden enorm uitgebreid. Omdat op dit moment de capaciteit op sommige locaties niet volledig wordt benut, is het vanaf maandag mogelijk om in Goes, Middelburg, Vlissingen en Zierikzee zonder afspraak een boosterprik te laten zetten. Deze vaccinatielocaties zijn open van 09.00 tot 17.00 uur. Daarentegen is het nog steeds mogelijk om ook een afspraak te maken om je te laten prikken. Kijk voor alle actuele informatie over onze vaccinatielocaties op: www.ggdzeelandprikt.nl.

Nu het op sommige locaties niet meer nodig is om een afspraak te maken in Zeeland kan het zijn dat het op sommige momenten erg druk is. Wij houden dit in de gaten en zullen hier indien nodig op onze website en social media kanalen over communiceren.

Voor mensen die hun boosterprik willen halen in Domburg, Terneuzen en Tholen blijft het vooralsnog nodig om een afspraak te maken. Een afspraak maak je via: www.coronavaccinatie-afspraak.nl.

Voor degene die al een afspraak hebben gemaakt, maar liever gebruik maken van de vrije inloop, ze zijn van harte welkom op een van de aangegeven locaties. Het is niet nodig om de oude afspraak via het landelijke callcenter te verzetten. De gemaakte afspraak wordt ter plekke uit het systeem gehaald.