Grote verkeerschaos op Sloeweg Vlissingen door werkzaamheden

Wegens werkzaamheden bij de Langeleenweg in Vlissingen is er dinsdagmiddagen avond een grote verkeerschaos op de Sloeweg.

Door werkzaamheden is dinsdag de Sloeweg deels afgesloten. Auto’s vanuit Oost-Souburg richting Vlissingen, kunnen niet verder dan de Weyevlietweg. Vanaf daar is de Sloeweg afgesloten tot aan de rotonde van de Hercules Segerslaan.

De werkzaamheden langs de Sloeweg ©WFM96

Door de werkzaamheden is het een verkeerschaos richting Vlissingen. Auto’s proberen op de kruising met de Weyevlietweg om te draaien, om vervolgens de afslag te nemen richting de Nieuw Vlissingseweg. Tijdens de avondspits stond het verkeer al vast tot aan de snelweg. Dit leverde gevaarlijke situaties op.

Wat voor werkzaamheden het precies zijn, is niet bekend. Auto’s vanuit Vlissingen in de richting van de snelweg kunnen wel gebruik maken van de volledige Sloeweg.

Ook de Nieuwe Zuidbeekseweg, de Weyevlietweg hebben flink onder de verkeersdrukte te verduren. Veel mensen proberen om te rijden via de President Rooseveltlaan, maar ook deze staat ondertussen helemaal vast.

Comments are closed.