Traditionele vuurwerkshow Zoutelande komt eraan

©Jelte Poppe

Het is elk jaar weer een traditie, die veel mensen lokt. De vuurwerkshow in Zoutelande is weer in aantocht, wat wijst op het einde van het toeristenseizoen.

Op de klanken van de moderne muziek worden de vuurpijlen harmonieus afgeschoten. Als u van plan bent om Zoutelande te bezoeken mag dit evenement niet missen. Moderne muziek en licht zorgen samen voor een adembenemende vuurwerkshow in het centrum van Zoutelande. Elk jaar is het weer een spectakel.

Zoals elk jaar wordt de vuurwerkshow weer georganiseerd door C. Rotte uit Meliskerke. Hij laat onze redactie weten, dat het weer een spectaculaire show gaat worden.

De vuurwerkshow vindt plaats op zaterdag 15 oktober vanaf 21:30 uur. Alhoewel dit nog niet zeker is. Volgens Zoutelande Actief speelt het weer een grote rol. Als het weer niet gunstig is, wordt de vuurwerkshow een week uitgesteld.

De locatie is in het centrum van Zoutelande, de Langstraat ter hoogte van de Boulevard.

Vorig jaar trok de show groot bekijks. Ongeveer duizend mensen waren getuige van de show. Van heinde en ver kwamen Walcherenaren maar ook toeristen naar Zoutelande afgerezen.