Oekraïense muziek op het stadhuiscarillon in Veere

Zaterdagavond 23 juli zal Gerda Peters het stadhuiscarillon in Veere laten klinken. Dit 2e zomeravondconcert is live te volgen in een prachtige luistertuin. Het concert begint om 19:00 en is gratis toegankelijk.


Gerda Peters is stadsbeiaardier van Almere, Beverwijk en Voorburg. Zij geeft door heel Nederland en in het buitenland concerten. Het programma begint met muziek uit Oekraïne en vervolgt met originele beiaardcomposities en eindigt met een nummer van Michael Jackson. 


Dit concert is het best te beluisteren vanuit de speciale luistertuin te bereiken via de Stadhuisstraat. In deze gratis voor iedereen toegankelijke luistertuin staan stoelen klaar en zal het programma uitgedeeld worden. Omstreeks 18:45 geeft de beiaardier in de tuin een toelichting bij het programma.


Het volgende zomeravondconcert is op 13 augustus met een luistertuin en wordt verzorgd door David van der Vlies, stadsbeiaardier van Veere. De programma’s beginnen allemaal om 19:00uur en zijn te vinden op de website van Museum Veere.