Het weer in Zeeland voor woensdag: het wordt een zonnige dag. Vroeg in de ochtend is het ongeveer 10 graden, maar al snel stijgt het kwik naar de 20 graden. In de middag wordt het zo’n 26, aan het strand rond de 24 graden. De wind komt uit het oosten en is zwak tot matig. Heerlijk zomers weer.

Het wordt vandaag een zonnige dag. Vroeg in de ochtend is het ongeveer 10 graden, maar al snel stijgt het kwik naar de 20 graden. In de middag wordt het zo’n 26 graden, aan het strand rond de 24 graden. De wind komt uit het oosten en is zwak tot matig. Heerlijk zomers weer. De zonnekracht is vrij hoog, ga je naar buiten, denk er dan aan jezelf in te smeren.

Later in de avond en de nacht van woensdag op donderdag kunnen er lokaal wat buien ontstaan. 

Wil je gaan zwemmen in de zee, de temperatuur van het zeewater is rond de 13 graden. Even verkoeling opzoeken, met je voeten in het water.

De vooruitzichten tot vrijdag geven een wat wisselend weerbeeld, het blijft warmer, maar de kans op stapelwolken, lokale buien en onweer nemen toe.

Be the first to comment on "Het weer in Zeeland voor woensdag: het wordt een zonnige dag. Vroeg in de ochtend is het ongeveer 10 graden, maar al snel stijgt het kwik naar de 20 graden. In de middag wordt het zo’n 26, aan het strand rond de 24 graden. De wind komt uit het oosten en is zwak tot matig. Heerlijk zomers weer."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*