Het weer in Zeeland voor dinsdag: dinsdag begint de meteorologische zomer. En dat kunnen we goed merken, we beginnen de dag met volop zon. In de middag is het dan snel 26 graden. De wind komt uit het oosten en is zwak. Aan het einde van de middag kan er wat sluierbewolking zijn. Aan de kust kan het door de wind wat koeler zijn. Er is een sterke zonnekracht: pas op voor verbranden.

Dinsdag begint de meteorologische zomer. En dat kunnen we goed merken, we beginnen de dag met volop zon. Vroeg in de ochtend is het negen graden maar door de zon stijgt de temperatuur al snel. In de middag is het dan snel 26 graden. De wind komt uit het oosten en is zwak. Aan het einde van de middag kan er wat sluierbewolking zijn en soms wat stapelwolken, dit zal echter de zon niet belemmeren. Aan de kust kan het door de wind wat koeler zijn. Er is een sterke zonnekracht: pas op voor verbranden.

Vandaag heerlijk weer om naar het strand te gaan en misschien voor het eerst eens met je voeten de zee in te gaan. Al is de temperatuur van het zeewater nog laag, zo’n 13 graden.

Be the first to comment on "Het weer in Zeeland voor dinsdag: dinsdag begint de meteorologische zomer. En dat kunnen we goed merken, we beginnen de dag met volop zon. In de middag is het dan snel 26 graden. De wind komt uit het oosten en is zwak. Aan het einde van de middag kan er wat sluierbewolking zijn. Aan de kust kan het door de wind wat koeler zijn. Er is een sterke zonnekracht: pas op voor verbranden."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*