De Westerscheldetunnel is vanaf dinsdag 1 juni 20.30 uur tot en met woensdag 2 juni 4 uur in beide richtingen gesloten voor werkzaamheden.

De Westerscheldetunnel zal vanaf 20:30 uur op dinsdag 1 juni tot en met 4:00 uur op woensdag 2 juni in beide richtingen gesloten zijn door werkzaamheden. Ook zullen er werkzaamheden plaatsvinden op het Tolplein. Indien mogelijk zal de tunnel eerder open zijn. Gele borden geven de adviesroute via Antwerpen aan.
Eén keer per jaar wordt de Westerscheldetunnel afgesloten voor inspecties van onder andere de overkappingen op het Tolplein en wordt er een evacuatietest gehouden. Hiervoor is het belangrijk dat beide tunnels afgesloten zijn. Er wordt gekozen voor de avond- en nachturen, omdat het dan minder druk is op de weg en er zo minder mensen hinder ervaren.

Maaien
Ook zal er de komende tijd gemaaid worden langs het tracé. Daardoor kunnen bestuurders voor of na het rijden in de tunnel een rijdende afzetting tegenkomen, waardoor ze een klein stukje over één rijstrook zullen rijden.

Be the first to comment on "De Westerscheldetunnel is vanaf dinsdag 1 juni 20.30 uur tot en met woensdag 2 juni 4 uur in beide richtingen gesloten voor werkzaamheden."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*