Programma’s

De programma’s op WFM 96 geven je dag en je nacht de juiste toon.

Elke werkdag opstaan doe je met Rick Verhaagen. Van 6 tot 9 serveert hij het ontbijt met een keur aan vaste items en altijd de laatste weer- en nieuwsupdates.

Tussen 09:00 uur en 12:00 uur sleept Santino je door de ochtend heen, op weg naar de lunch.

Bij de lunch houdt Paul van Dijk je gezelschap. In de LunchXpress wordt je bijgepraat over evenementen, nieuws en weer. Naast deze onderdelen krijg je vanzelfsprekend ook de lekkerste liedjes geserveerd. De LunchXpress is er iedere werkdag van 12 tot 13 uur.

Activiteiten weet Gerwin Nales je te melden van 13 – 16 uur terwijl je in het Speerpunt bij Peter Ingelse van 16 – 19 uur weer de laatste nieuwtjes hoort in ons Regionieuws.

Elke woensdagavond houdt Eric van Gaalen je op de hoogte over de zaken van Walcheren met Tafelgasten. In dit programma nodigt hij mensen uit over heel Walcheren. Zij vertellen over hun bedrijf, over hun leven, of over hun bijdrage op Walcheren. Tafelgasten is iedere woensdagavond te beluisteren tussen 19:00 uur en 21:00 uur.

Iedere donderdagavond tussen 19:00 uur en 21:00 uur staat Patrick Gabriëlse voor je klaar om je richting het weekend te helpen. Dat doet hij met zijn leuke, grappige, humoristische en vaste showelementen.

Bert Damen schudt je op zaterdag en zondagmorgen wakker met Bert en Breakfast. Hij helpt je vrolijk op te staan, en je de dag goed te beginnen!

Ook Bert van Mook helpt je om het weekend goed te starten, met het Speerpunt Walcheren. Bert is iedere vrijdag, zaterdag en zondagmiddag te beluisteren tussen 16:00 uur en 18:00 uur.

Zaterdagavond staat Jelte Poppe met zijn team klaar om je zaterdagavond goed door te komen! Met HET Zaterdagavondcafé, is WFM het radiocafé waar je op in moet tunen. Hier komt de lekkerste muziek, de leukste humor en de grappigste feitjes aan bod.

Elke werkdag hoor je ook op WFM96 het lokale nieuws met Frank van der Klucht, en het Walchers weer met Jos Broeke. Zij houden je iedere werkdag tussen 06:30 uur en 18:30 uur op de hoogte van de Walcherse ontwikkelingen, en het weer. Ook hoor je Kees Riemens tijdens Rick bij het Ontbijt, en het Speerpunt Walcheren. Hij doet zijn dagelijkse telefoontje met diverse organisaties op Walcheren, om je op de hoogte te houden van het laatste nieuws..