Zomerweken bij de SVRZ Veere

Ondanks het tegenvallende zomerweer, organiseert SVRZ Veere een Zomerweek voor de cliënten. Van 23 tot en met 28 augustus vinden op alle locaties van SVRZ in de gemeente Veere leuke, zomerse activiteiten plaats: van een klederdrachtshow tot een bezoek van alpaca’s en van muziekoptredens tot barbecues. Uiteraard alles coronaproof.

 

SVRZ Veere bestaat uit hoofdlocatie Simnia en buitenlocaties De Kreek, Egelantier, Waterwel en De Brouwerij. Elke laatste zaterdag van augustus werd in samenwerking met de Domburgse Ringrijders Vereniging een zomerfeest georganiseerd op locatie Simnia in Domburg. Vanwege de coronamaatregelen gaat dit feest niet door. Hiervoor in de plaats wordt de Zomerweek georganiseerd. In de week van 23 augustus tot en met zaterdag 28 augustus zijn er op alle locaties diverse activiteiten voor de cliënten. Denk aan een bezoek van alpaca’s, een ijskar, muziekoptredens, barbecues, een roofvogelshow, een optreden van Walacra, en ga zo maar door.

 

Daarnaast hebben de cliënten deze week de mogelijkheid om een strandwandeling te maken. Off Road Solutions uit Serooskerke stelt namelijk heel de Zomerweek zijn speciale rolstoelen hiervoor beschikbaar. Hierdoor kunnen zo’n 40 cliënten het strand op. Voor velen een droom die uitkomt!

Zaterdag 28 augustus vinden op locatie SVRZ Simnia in Domburg nog diverse activiteiten plaats. Met een Domburgs draaiorgel, klederdrachtenshow, een loterij en vers gebakken wafels sluiten we de Zomerweek af. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers en medewerkers is het mogelijk deze Zomerweek tot een succes te maken.

 

Helaas is het door de huidige omstandigheden niet mogelijk om tijdens onze Zomerweek publiek van buitenaf te ontvangen.

Be the first to comment on "Zomerweken bij de SVRZ Veere"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*