ZB en JobOn organiseren online workshop voor werkzoekenden

Op donderdag 15 juli organiseren ZB Bibliotheek van Zeeland en JobOn, de landelijke community voor en door werkzoekenden de online workshop Ontdek hoe je solliciteert met jouw unieke vaardigheden! Deze workshop wordt begeleid door Danielle Vrolijk, eventmanager namens JobOn. Deelname is gratis.

 

Na een kennismaking gaan deelnemers op zoek naar hun unieke vaardigheden. Vervolgens maken zij kennis met de STAR-methodiek (Situatie, Taak, Actie en Resultaat) en gaan zij hiermee aan de slag. De methode komt erop neer dat de sollicitant in een gesprek voorbeelden geeft van feitelijk (werk)gedrag dat te maken heeft met het functieprofiel. Daarmee toont de kandidaat aan dat hij/zij de functie waarop hij of zij solliciteert, goed zou kunnen vervullen.

 

Tijdens de sessie werken de deelnemers samen en helpen zij elkaar om hun unieke combinatie van vaardigheden en impact helder te krijgen. Zij ontmoeten andere werkzoekenden in de regio Zeeland en kunnen direct hun lokale netwerk vergroten.

 

Praktische informatie: deze training is online met Zoom. Voor gebruik van Zoom is stabiel internet, webcam en microfoon nodig. Uiterlijk een half uur voor aanvang ontvangen de deelnemers de aanmeldlink naar de online omgeving.

Be the first to comment on "ZB en JobOn organiseren online workshop voor werkzoekenden"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*