Trekkertrek 2021 gaat door in Aagtekerke

Trekkertrek in Aagtekerke gaat door in 2021! Het festijn gaat plaatsvinden op 17 juli 2021.

Door: Jelte Poppe

Stichting TrekkerTrek Aagtekerke zet zijn schouders eronder om dit jaar alsnog een Trekkertrek wedstrijd te organiseren. Na lange onzekerheid hebben ze er een klap op gegeven, omdat ze denken dat ondanks de huidige maatregelen er een mooi evenement te organiseren valt. De tijd voor de organisatie is een beetje kort, maar de  verwachten is dat met de hulp van onze sponsoren en vrijwilligers dit een groot succes gaat worden.

Zelf hebben ze lange tijd er een hard hoofd in gehad, maar des te mooier is het dat we dan nu toch van start kunnen gaan. De vrijwilligers zijn er aan toe en de deelnemers hebben afgelopen jaar aan hun trekker gesleuteld, dus die staan te popelen om de trekker weer eens uit de schuur te rijden. Bovendien is iedereen weer toe aan een uitje. Natuurlijk wel een beetje anders dan normaal…

Er is gekozen voor een evenement op een afgesloten terrein waar iedereen van tevoren online een kaartje voor moet kopen. Wat ook een beetje anders is dan andere jaren, iedereen zal maximaal 40 uur van tevoren getest moeten worden of een inentingsbewijs moeten kunnen aantonen. Dit moet allemaal via de coronacheck app op je telefoon. Bij de ingang wordt de app gescand samen met je ticket en hiermee is het terrein een veilig gebied.

De sponsoren zijn enthousiast, deze zijn allemaal benaderd en ondanks de coronacrisis hebben vele al een sponsorbedrag overgemaakt of toegezegd. Gezien de inschrijvingen in de landbouwklasse is er behoefte aan een competitie.

Ook de landelijke trekkertrek organisatie NTTO is blij dat stichting trekkertrek een wedstrijd organiseren. Trekkertrek is een sport en de deelnemers kijken uit naar deze competitie. En natuurlijk kijkt iedereen er naar uit om elkaar weer eens te spreken. Een gezellige reünie met een geweldig programma

 

Heeft u ook een evenement of een agendatip?
Stuur deze dan op (liefst met afbeelding) naar ageda@wfm96.nl
U kunt ook het formulier op de website invullen.

Be the first to comment on "Trekkertrek 2021 gaat door in Aagtekerke"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*