Stadsavonturen de Zeeuwse Verteldagen in Middelburg

In de laatste week van de zomervakantie presenteert theatergezelschap Stadsavonturen de Zeeuwse Verteldagen. Van 2 t/m 5 september neemt verhalenverteller Johannes je mee op StoryTrail stadswandelingen door Middelburg, Goes en Zierikzee.

 

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een vertelvoorstelling in één. Samen met verteller Johannes neem je een duik in het bewogen verleden van Zeeland. Dwalend door Middelburg, Goes en Zierikzee kom je terecht in een wereld vol wonderlijke sagen, legenden en historische verhalen.

 

Zo kom je in Middelburg alles te weten over Sacharias Jansen, de 17e-eeuwse brillenmaker die ook heel andere dingen deed dan alleen brillenglazen slijpen. Ja gaat op visite bij de avontuurlijke notaris Roggeveen, die het zeegat uitvoer op zoek naar het Zuidland. En je ontdekt hoe het komt dat Middelburgers zulke goede Maneblussers zijn.

De rondleidingen in Middelburg vinden plaats op vrijdag 3 september en zondag 5 september. Vrijdag begint deze om 14:00 uur en zondag om 11:00 uur.

Wel is reserveren noodzakelijk. Dat kan je doen via www.storytrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Foto: StoryTrail.nl / Rachel de Liefde.

 

Be the first to comment on "Stadsavonturen de Zeeuwse Verteldagen in Middelburg"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*