Signeren van ‘Bent ú de burgemeester? Autobiografie van een pionier’ door Joyce Sylvester

Zaterdag 3 juli signeert Joyce Sylvester haar boek ‘Bent ú de burgemeester? Autobiografie van een pionier’ bij ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland in Middelburg  In Middelburg gaat zij daarnaast in gesprek met Han Polman, commissaris van de Koning.  
 
3 juli 2021, 12.00 – 14.00 ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland. Kousteensedijk 7, 4331 
  JE Middelburg. Betje Wolff auditorium (souterrain).
 
Joyce Sylvester is een pionier, steeds is zij de eerste zwarte vrouw in haar functie. Sinds 2016 is ze substituut ombudsman, eerder was ze waarnemend burgemeester van Anna Paulowna en Naarden. Twaalf jaar lang was ze senator voor de PvdA. In haar autobiografie Bent ú de burgemeester? vertelt ze over de weg die ze heeft afgelegd en laat ze zien dat ze een inspiratiebron is. Door haar verhaal eerlijk te vertellen wordt het belang van kansengelijkheid zichtbaar en daagt ze ons allemaal uit om te reflecteren op de beelden die we hebben.
 
Dr. Joyce Juanita Sylvester (1965) is sinds 2016 Substituut Ombudsman. Ze studeerde politicologie en communicatiewetenschap en promoveerde in 2000 in het staats- en bestuursrecht. Naast haar ervaring in het openbaar bestuur, heeft zij als consultant in het bedrijfsleven gewerkt. Joyce Sylvester woont in Huizen. Bent ú de burgemeester? is haar eerste boek. 
 
 

Be the first to comment on "Signeren van ‘Bent ú de burgemeester? Autobiografie van een pionier’ door Joyce Sylvester"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*