Ruim 300 inzendingen voor veilig verkeer actie MONO

Wethouder Pieter Wisse heeft aan Lau Verhulst een prijs uitgereikt in de kleurwedstrijd voor de veilig verkeer actie MONO van de Provincie Zeeland. Het ROVZ (Regionaal Overleg Verkeer Zeeland) heeft alle scholen benaderd om deel te nemen aan de kleurplaatwedstrijd voor de MONO campagne.

Met de MONO campagne vraagt het ROVZ aandacht voor minder afleidingen als je een voertuig bestuurt. Niet bellen of appen tijdens het autorijden bijvoorbeeld.

Lau Verhulst (categorie bovenbouw basisonderwijs) heeft deze kleurplaat ingezonden. In totaal zijn er 300 kleurplaten ingestuurd. Lau is beloond met een Efteling bon á € 200,-. De kleurplaat is mooi ingekleurd en laat op een bijzondere manier de MONO boodschap zien.

Het doel van deze wedstrijd was het overbrengen van de MONO boodschap: fietsen en autorijden doe je zonder afgeleid te worden door de smartphone. Verkeersdeelname doe je geconcentreerd, zo rijd je veilig en dus MONO! De kleurplaat inkleuren en inzenden via de ouders was de manier om deel te nemen als kind en hierbij zijn ook meteen de ouders betrokken.

De kleurplaten zijn geselecteerd op basis van een aantal punten: is er netjes gewerkt, zijn er mooie kleuren gebruikt en is er op een bijzondere manier aandacht besteed aan de MONO boodschap.

Be the first to comment on "Ruim 300 inzendingen voor veilig verkeer actie MONO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*