Rommelroute in Arnemuiden

Zaterdag 3 juli wordt er een rommelmarkt in Arnemuiden georganiseerd. Het motto is: “Kijken, kijken en kopen tijdens de rommelroute in Arnemuiden”.

“Iedereen is heel enthousiast en helemaal blij dat we weer kunnen snuffelen tijdens de rommelroute”, vertelt medeorganisator Marga van de Ketterij. Zaterdag 3 juli is het zover, dan kun je van 09.00 uur in de ochtend tot 15.00 uur in de middag leuke spulletjes komen bekijken en wie weet kopen tijdens de rommelroute in Arnemuiden.  

“Mensen willen weer graag wat te doen hebben. Op deze leuke manier kunnen er spulletjes verkocht worden en kan iedereen er een leuk zakcentje aan over houden voor tijdens de zomervakantie”, geeft Marga aan. Iedereen kan zich tot 30 juni opgeven om deel te nemen. 

Aanstaande zaterdag 3 juli kun je vanaf 09.00 uur de rommelroute bezoeken. Op de website www.bezoekarnemuiden.nl/rommelroute kun je de plattegrond vinden met alle deelnemers. “We hopen op veel bezoekers zodat het net als vorig jaar een groot succes gaat worden”.  

Be the first to comment on "Rommelroute in Arnemuiden"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*