Rommelmarkt op 3 juli in Arnemuiden

Zaterdag 3 juli wordt er een rommelmarkt in Arnmuiden georganiseerd. Het motto is: “Kijken, kijken en kopen tijdens de rommelroute in Arnemuiden”.

“Iedereen is heel enthousiast en helemaal blij dat we weer kunnen snuffelen tijdens de rommelroute”, vertelt medeorganisator Marga van de Ketterij. Zaterdag 3 juli is het zover, dan kun je van 09.00 uur in de ochtend tot 15.00 uur in de middag leuke spulletjes komen bekijken en wie weet kopen tijdens de rommelroute in Arnemuiden.  

“Mensen willen weer graag wat te doen hebben. Op deze leuke manier kunnen er spulletjes verkocht worden en kan iedereen er een leuk zakcentje aan over houden voor tijdens de zomervakantie”, geeft Marga aan. Iedereen kan zich tot 30 juni opgeven om deel te nemen. 

Vanaf 2 juli kun je op de website de plattegrond vinden met de locaties van alle deelnemers van de rommelroute. “We hebben gelukkig veel aanmeldingen gehad, het is heel leuk dat we op zoveel verschillende plaatsen in Arnemuiden spullen kunnen bekijken en kopen”. 

Speelgoed, leuke accessoires voor in huis of gereedschap, je kunt het allemaal terugvinden tijdens de rommelroute in Arnemuiden. Marga: “Naast persoonlijke verkoop wordt er ook verkocht voor goede doelen. Zo verkoopt de muziekvereniging bij het muziekgebouwtje spullen om hun kas weer te vullen, want door corona zijn er weinig inkomsten geweest. Ze hopen op deze manier weer een leuk bedrag op te halen. Naast de muziekvereniging kun je ook rondom de gereformeerde kerk spullen kopen voor het goede doel”. 

Aanstaande zaterdag 3 juli kun je vanaf 09.00 uur de rommelroute bezoeken. Op de website www.bezoekarnemuiden.nl/rommelroute kun je de plattegrond vinden met alle deelnemers. “We hopen op veel bezoekers zodat het net als vorig jaar een groot succes gaat worden”.   

 

Heeft u ook een evenement of een agendatip?
Stuur deze dan op (liefst met afbeelding) naar ageda@wfm96.nl. U kunt ook het formulier op de website invullen.

Be the first to comment on "Rommelmarkt op 3 juli in Arnemuiden"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*