OBER! OBER! is hét boek dat iedere starter, medewerker óf ondernemer in de horeca op de plank moet hebben liggen. Met relevante praktijkvoorbeelden, concrete tips en persoonlijke ervaringen geeft het een compleet beeld van de horeca, en nog veel meer!
Jordy: “We leggen jou de horeca van A tot Z uit en onze OBER! OBER! guest journey staat hierin centraal. We nemen je mee op de figuurlijke reis die een gast doormaakt en leren je meer over verschillende type gasten, hun verwachtingen en hoe jij in contactmomenten met de gast hét verschil kan maken.”
Stijn van Boxtel (26) en Jordy van Heese (27) uit Vlissingen hebben allebei een achtergrond in de zeeuwse horeca en merkten op dat er meestal geen goede manier is om nieuwe medewerkers snel en laagdrempelig wegwijs te maken in het vak.
Zonde, want daarmee gaat vaak kostbare tijd en moeite verloren. OBER! OBER! is hun antwoord hierop. In het boek word je als lezer uitgedaagd bewuster te worden van wat nu écht belangrijk is in ‘de kunst van gastvrijheid’ en wat voor invloed jij kunt hebben op de beleving van iedere gast.
Stijn: “Je leert waarom je blij moet zijn met een klacht en hoe je communicatief sterk over kunt komen op je gasten. Met de juiste kennis van producten en tips om (bij) te verkopen ontwikkel jij vaardigheden waarmee jij de beste gastvrijheid kunt verlenen en waarde kunt toevoegen voor zowel jouw gast als werkgever.”
In dit boek leer je alles over…
Be the first to comment on "OBER! OBER! Het nieuwe boek voor medewerker of ondernemer in de horeca"