Middelburg voert onderzoek uit onder inwoners hoe veilig ze zich voelen in de gemeente

Stockfoto WFM96.nl / Eugène Harthoorn

Hoe ervaart u de veiligheid en leefbaarheid in uw buurt? Mogelijk heeft u per post een uitnodiging van I&O Research ontvangen om deel te nemen aan de Veiligheidsmonitor.

Dat meldt de gemeente Middelburg. Dit is een onderzoek naar criminaliteit, onveiligheid, buurtproblemen en het optreden van gemeente en politie binnen de wijk of gemeente. Door uw mening te geven, kunt u bijdragen aan de leefbaarheid en veiligheid in uw buurt. In gemeente Middelburg zijn willekeurig gekozen inwoners voor het onderzoek geselecteerd.

De gemeente gebruikt de uitkomsten van dit onderzoek bij het vormgeven en evalueren van haar veiligheidsbeleid. Voor de betrouwbaarheid van het onderzoek is het van belang dat zoveel mogelijk inwoners die een uitnodigingsbrief ontvangen, meedoen aan het onderzoek.

Dit onderzoek wordt op gemeentelijk en op landelijk niveau uitgevoerd. Het gemeentelijk onderzoek is eind augustus gestart. Deelname aan het onderzoek kan via internet of schriftelijk. In de loop der jaren is het onderzoek al in meer dan 300 Nederlandse gemeenten uitgevoerd. De resultaten worden in maart 2022 verwacht.

 

Foto: Eugenlens

Be the first to comment on "Middelburg voert onderzoek uit onder inwoners hoe veilig ze zich voelen in de gemeente"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*