Landelijke vergoeding voor ondersteuning bij het Corona toegangsbewijs controle

Ondernemers en sportverenigingen kunnen een financiële vergoeding aanvragen voor het uitvoeren van de controle van Corona toegangsbewijzen. De landelijke overheid heeft een bedrag beschikbaar gesteld.

De landelijke overheid heeft een bedrag beschikbaar gesteld van 45 miljoen voor de periode 22 september tot en met 31 december 2021. Dit bedrag is verdeeld over de 13 Zeeuwse gemeenten. Deze bijdrage moet helpen om ondernemers en sportverenigingen die een CTB moeten controleren te ondersteunen.

De gemeente Veere zal de komende periode dit bedrag zo zorgvuldig mogelijk verdelen. Wanneer het geld niet wordt gebruikt, moet het terug worden gestort aan het Rijk. De gemeente mag uitsluitend gelden toekennen die echt worden gebruikt om de CTB-controle goed vorm te geven.

U kunt beroep doen op ondersteuning voor het controleren van het toegangsbewijs. Alleen de extra kosten die u hiervoor maakt tussen 22 september 2021 en 31 december 2021 komen voor vergoeding in aanmerking. De extra kosten kunt u nadien via een declaratie vergoed krijgen. 

Be the first to comment on "Landelijke vergoeding voor ondersteuning bij het Corona toegangsbewijs controle"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*