Knorfest 2021 gaat door!

HET schuurfeest waar iedereen op gewacht heeft. Een feest met gevarieerde line-up en voor iedereen wat wils! Na een zomer lang zonder evenementen, het missen van de Aagtekerkse week en de kermis in Westkapelle, deed een groep enthousiastelingen beslissen om een leuk schuurfeest te organiseren op Knorrenburg in de Herenweg in Sint-Jan ten Heere.

 “Ouwerwes” feesten zonder de 1,5 meter handhaving. Dit kan weer na controle op de corona check app.
De naam Knorfest verwijst naar de lokatie Knorrenburg. En fest betekend vol op feest met een gevarieerd muziek programma.

Knorfest start om 15:30 en wordt geopend door DJ KYMO, vroeger bekend van de Hooizolder en inmiddels ook bekend van vele feesten in de regio, die tijdens het Knorfest meerdere keren zal optreden. Soulkitchen opent het live muziek programma. Een akoestisch duo uit de regio die zorgen voor verrassend dansbare muziek. Akoestische live muziek met pit. Gevolg door 60’s Revolution, een liveshow met hits uit de tijd van de nozems en de hippies.

Vol gas door naar Bandje voor de Sfeer. Met meezingers tot knallende ballads, zetten ze elke feest op zijn kop. De sympathieke troubadour René Karst (Atje voor de sfeer, Liever te dik in de kist) zorgt voor gezellig meezingen. En Dansado en de Feestmeester is een knotsgek duo dat al op menig festijn hebben gezorgd voor een knotsgekke sfeer.

Knorfest vindt plaats tussen Aagtekerke en Westkapelle in Sint-Jan ten Heere, aan de Herenweg 2. Parkeren kan bij het feestterrein en een bushalte is er op loop afstand.

Be the first to comment on "Knorfest 2021 gaat door!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*