Jubileum concert Apollo Brass Domburg

Zaterdag 9 Oktober is er om 19:30 uur in het Schuttershof het jubileumconcert van Apollo Brass.

Het 120 jarig bestaan van de muziekvereniging uit Domburg wordt gevierd met een jubileum concert op 9 en 10 oktober. Aan dit concert werken mee; René Henket, trompettist van het Johann Straussorkest van André Rieu en docent trombone-tuba Martien de Kam. Speciale aandacht is er ook voor de jeugdleden. Zij hebben een bijzonder optreden met Rene Henket met medewerking van de muziekschool Zeeland en Major 7.

De muziekvereniging is een nieuwe weg ingeslagen met de aanschaf van nieuwe trompetten. De naam Brassband Apollo is veranderd in Apollo Brass en is nu een brass-ensemble van koperblaasinstrumenten en (melodisch)slagwerk. Door de nieuwe samenstelling kan nu ook geput worden uit het prachtige en omvangrijke symfonisch brass repertoire en zijn er meer mogelijkheden in programmakeuze.

De presentatie van Apollo Brass is helaas een jaartje uitgesteld maar met veel plezier is er volop gerepeteerd zodat tijdens het jubileumconcert Apollo Brass gepresenteerd kan worden in de nieuwe formatie.

Apollo Brass is dan wel 120 jaar oud , maar nog niet versleten. Er zijn volop plannen voor de toekomst met prachtige en bijzondere concerten!

De concerten:

Zaterdag 9 oktober – 19.30 uur-  het Schuttershof te Domburg – entree € 7,50 incl. consumptie ( va 16 jr)

Zondag 10 oktober –  15.00 uur – Johanneskerk te Domburg- entree vrij

 

Foto: Apollo Brass

Be the first to comment on "Jubileum concert Apollo Brass Domburg"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*