JP de Klerk woensdag te gast in Tafelgasten op WFM96

Woensdagavond is JP de Klerk te gast in Tafelgasten op WFM96. Eric van Gaalen zal met hem in gesprek gaan, en ook komt JP de Klerk vertellen over zijn nieuwe single die hij heeft uitgebracht.

De Middelburgse singer-songwriter JP deKlerk bracht op 1 juli de single ‘In de ogen van Johan’ uit. Het liedje gaat over een magische ontmoeting met Johan Cruijff. In de ogen van Johan is de 3e single in Nederlandstalige reeks, waarvan er steeds op de 1e dag van de maand één uitkomt.

Op 1 juni was dat ‘Deze zomer”, een liedje over zomerse warmte, liefde en vrijheid, gebaseerd op een herinnering aan de zomer van 1982, toen hij na het afronden van zijn studie aan het begin van een nieuw leven stond. Op vakantie in Zoutelande met zijn meisje, smoorverliefd, vol idealen en genietend van het moment waarop de toekomst voor hen open lag. Een link met deze tijd is snel gelegd, want ook nu staat ons een zomer vol herwonnen vrijheid te wachten. Op 1 mei was er de single ‘Terug in Toorenvliedt Park’. Met dit liedje brengt JP een ode aan het Middelburgse park en roept hij herinneringen op aan zijn jeugdjaren, die zich grotendeels in de Middelburgse Stromenwijk, dus ook in het park afspeelden. De liedjes gaan over JP’s persoonlijke belevenissen van vroeger en nu. 

Dit en meer hoor je woensdagavond in Tafelgasten 

Het programma Tafelgasten is iedere woensdag te beluisteren tussen 19:00 en 21:00 uur. 
Eric van Gaalen gaat in gesprek met gasten over de meest uiteenlopende onderwerpen die gaan over Walcheren.
Wilt u ook een keer aanschuiven bij Tafelgasten, stuur dan een berichtje naar redactie@wfm96.nl of stuur een appje naar 06-31231296

 

Be the first to comment on "JP de Klerk woensdag te gast in Tafelgasten op WFM96"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*