JP de Klerk organiseert “Muziek in de Zeilen” in de grote kerk te Veere op 22 augustus

Een aantal keer per jaar organiseert het team van De Vrijbuiter een muzikale zeilzwerftocht, een tour over het water met verschillende bands en artiesten aan boord. Overal wordt er muziek gemaakt; midden op het water, in sluizen en daar waar er aangelegd wordt. Nu slaan de teams van De Vrijbuiter en de Grote Kerk Veere hun handen ineen en komen met een uitgebreid muzikaal en avontuurlijk programma.

 

Van 19 t/m 22 augustus kan je de muzikale zeiltocht namelijk combineren met een bezoek aan de Grote Kerk Veere. Hier beleef je onder het genot van een welkomstdrankje spelenderwijs de geschiedenis van Veere in de Experience en stap je tijdens het beklimmen van de kerktoren in een duizelingwekkende projectie om vervolgens een paar treden verder beloond te worden met een adembenemend uitzicht over Walcheren. Om de avond compleet te maken kan je optioneel een Captains Dinner reserveren, dat geserveerd zal worden in de kerk. Aansluitend zeil je in een antieke tjalk onder begeleiding van een van onze muzikanten de zon tegemoet op het Veerse Meer.

 

De Vrijbuiter meert af en weer aan bij de cruiseterminal tegenover de kerk, op enkele minuten loopafstand.

Uiteraard wordt Muziek in de Zeilen georganiseerd met inachtneming van alle actuele maatregelen rondom Corona. Voor dit concert is geen sneltest nodig van tevoren. Wel is het onderling 1,5 meter afstand houden verplicht en word je verzocht alle hygiëne maatregelen in acht te nemen. Daarom zijn er slechts 25 tickets beschikbaar per avond. Een ticket kost € 45,00 inclusief servicekosten.

 

JP de Klerk is een Middelburgse liedjesschrijver en maker van Zeelandicana; grenzeloze muziek geworteld in Zeeland. Elke eerste dag van de maand brengt JP de Klerk deze zomer een nieuwe single uit. De liedjes gaan over JP’s persoonlijke belevenissen van vroeger en nu. Na songs over jeugdherinneringen en zomerliefde volgen nog liedjes over zijn eerste gitaar, eerste bandje en het dromen van roem, over een onverwachtse ontmoeting met zijn held Johan Cruijff en over de lange nachtelijke reis terug naar huis na een optreden in het land. Hoe divers de onderwerpen ook zijn, in alle liedjes speelt Middelburg een rol.

 

Be the first to comment on "JP de Klerk organiseert “Muziek in de Zeilen” in de grote kerk te Veere op 22 augustus"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*