Jaarlijkse burendag Papegaaienburg op 25 september

Op zaterdag 25 september, van 12.00 tot 16.00 uur, vindt de jaarlijkse Burendag, een initiatief van het Oranjefonds plaats. De wijkraad Papegaaienburg-Hofwijk doet mee aan de Burendag en heeft een leuk programma gemaakt voor zowel de jonge als de oudere wijkbewoner.

Het doel van deze activiteit is om de wijkbewoners met elkaar in contact te brengen en om kennis te maken met (de leden van) de wijkraad.

Voor de kinderen is er een leuk spel en de creatievelingen kunnen zich uitleven met het maken van vogelhuisjes. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan “Panna Boarding”, een vorm van voetbal. Voor informatie over het spel en aanmelden voor de vogelhuisje kunt u naar de Facebook pagina: ‘Wijk Papegaaienburg /Hofwijk’. Let op: de voorraad is beperkt. Dus OP=OP!

Voor de volwassenen wijkbewoners wordt een ontmoetingsplek gecreëerd op het speelveld. Hier kan men, onder het genot van een bakje koffie en/of thee, met elkaar in contact komen en kennis maken met de wijkraad. Er is onder meer een ideeënbus waarin wijkbewoners ideeën en wensen voor de wijk kunnen stoppen. Verder wordt er informatie verstrekt over het mogelijk oprichten van een wijkpreventieteam en kunnen wijkbewoners zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief die periodiek verschijnt.

Zolang de voorraad strekt is er een lekkere (zoete) verrassing verkrijgbaar. De Burendag is vrij toegankelijk met inachtneming van de coronamaatregelen.

 

Foto: Wijk Papegaaienburg /Hofwijk

Be the first to comment on "Jaarlijkse burendag Papegaaienburg op 25 september"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*