Inspiratiepunt Oostkapelle langer open in de maanden november en december

Stichting Tuys uit Oostkapelle heeft van gemeente Veere toestemming gekregen om het Inspiratiepunt Oostkapelle ook in de maanden november en december open te stellen.

Iedereen is welkom in het inspiratiepunt en kan er informatie ontvangen en inspiratie opdoen over Oostkapelle, de gemeente Veere, Walcheren en meer. In het Inspiratiepunt is een presentatie ingericht over Oostkapelle.

Hoewel de maand november een vrij stille maand lijkt, bruist het in Oostkapelle van de activiteiten, voor alle leeftijden. Variërend van de jaarlijkse Jan Minderhoud MTB Toertocht en de Natuurwerkdag tot aan een Newborn Café, strandjutten en diverse beweeg- en sportactiviteiten. Een week- en/of maandoverzicht is bij de balie te krijgen en is te zien achter het raam van het inspiratiepunt.

Verder kunt u bij het Inspiratiepunt terecht voor Oostkapelse producten, wandel- en fietskaarten, suggesties voor verjaardagsfeestjes, folders, de Badkoerier, Zeeuws Weerzien, etc. Sinds kort is een nieuw Buutengewoon Ontdekpakketje beschikbaar. Het is een activiteitenpakket rondom het najaar en de oogst, waar u dagen of langer mee aan de slag kunt. U ontdekt met al uw zintuigen de verhalen achter diverse locaties in Oostkapelle en de producten uit het pakketje. Met heerlijke producten, tips, ideeën, recepten, informatie en suggesties voor buiten én binnen. Leuk voor jezelf of als cadeau. Het is bedoeld voor alle leeftijden.

In november en december, tot aan de Kerstvakantie, is het Inspiratiepunt Oostkapelle geopend op:

maandag- en zaterdagochtend van 10.00 tot 13.00 uur 
woensdag- en donderdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur

U vindt het inspiratiepunt aan de Joh. de Pourckstraat 2, gelegen aan de kerkring.

Be the first to comment on "Inspiratiepunt Oostkapelle langer open in de maanden november en december"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*