Een picknick concert bij het Marie Tak van Poortvliet museum

Het Marie Tak van Poortvlieg museum organiseerd samen met festival Zeeland klassiek een picknick concert op woensdag 7 juli.

Tijdens deze picknick komt er o.a. muziek van Beethoven, Takemitsu, Debussy en Schönberg voorbij. Schönberg die diende als inspirator voor de luministen maar ook zijn inspiratie aan het luminisme ontleende, naast een bezoek aan de expositie in het museum. Met rijkgevulde picknickmand van de Bier en Melksalon!

Naast het concert en de expositie bestaat de mogelijkheid een cultuurhistorische wandeling onder leiding van een gids te boeken. De wandeling voert u langs de plekjes die Toorop en Mondriaan hebben geïnspireerd aan het begin van de vorige eeuw. Aan de hand van het boek In het licht van Toorop en Mondriaan door Francisca van Vloten, neemt de gids u mee langs de gemarkeerde route en wordt de sfeer van destijds opgeroepen. Daarbij zult u ontdekken dat de prachtige natuur en het sprankelende licht er nog steeds zijn.

De prijs voor deze wandeling, inclusief het boek, is € 15,– en te reserveren door een email te sturen naar touristinfo@museumdomburg.nl of telefonisch 0118-584618.

Foto: Marie Tak van Poortvliet museum

Heeft u ook een evenement of een agendatip?
Stuur deze dan op (liefst met afbeelding) naar ageda@wfm96.nlU kunt ook het formulier op de website invullen.

Be the first to comment on "Een picknick concert bij het Marie Tak van Poortvliet museum"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*