Douwe Eisenga speelt op 3 juli in de grote kerk Veere

Voor liefhebbers van minimal music, modern klassiek, neo-klassiek en lekkere vibey piano muziek. Zaterdag 3 juli vindt de eerste van een reeks bijzondere concerten plaats in de Grote Kerk Veere.

Elke avond nodigt Douwe Eisenga 2 pianisten uit die samen met hem ieder 40 minuten spelen. Dit is ook een van de eerste mogelijkheden om Pieter de Graaf live werk te horen spelen van zijn in mei uitgebrachte album Equinox en Jacco Lamfers zal voor het eerst werk spelen van zijn dit voorjaar gereleasete album Highland Meditations for Piano. 

Douwe Eisenga, de bekende componist uit Middelburg, laat zich flankeren door Jacco Lamfers en Pieter de Graaf. Voor liefhebbers van minimal music, modern klassiek, neo-klassiek en lekkere vibey piano muziek. Zaterdag 3 juli spelen ze drie sets van elk ongeveer 40 minuten. 

Sinds de release van het album “For Mattia” (2019) kruipt de Middelburgse componist Douwe Eisenga zelf achter de piano om zijn muziek live te spelen. Daarvoor was hij al 20 jaar actief als componist en werden zijn stukken vertolkt door internationaal gerenommeerde gezelschappen over de hele wereld. Douwe maakt melodieuze minimal piano muziek.

Tickets van het evenement kosten €15,00 euro per persoon. 
Voor meer info kan je kijken op de website van de grote kerk Veere

Foto: Grote kerk Veere

Be the first to comment on "Douwe Eisenga speelt op 3 juli in de grote kerk Veere"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*