Derde editie van Stoere mannen, Sterke verhalen in Kaffe ’t Hof in Middelburg

Op zondag 5 september vindt van 15.00 tot 17.00 uur de derde editie van Stoere Mannen, Sterke Verhalen plaats in Kaffee ’t Hof in Middelburg. In navolging van Marcel van Roosmalen en Rick de Leeuw is het nu de beurt aan Bertus en Leen van Schorem en natuurlijk Floor Boogaart, die een boek over ze schreef. Vanwege corona is deze activiteit en het aantal beschikbare kaartjes onder voorbehoud. 

Wie aan barbiers denkt, roept gelijk: Schorem! Deze Rotterdamse barbiershop van Bertus en Leen is inmiddels wereldberoemd. De twee stoere mannen reizen de wereld rond als ware rocksterren en zijn bovendien enorme muziekliefhebbers. Veel meer redenen hadden ZB Bibliotheek van Zeeland, Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen en Kaffee ’t Hof niet nodig om ze uit te nodigen.

Het leven van Bertus en Leen is zó boeiend dat Floor Boogaart besloot een boek over ze te schrijven: Schorem. Floor werkt al jaren als muziekjournalist en copywriter. Via de rock-‘n-rollmuziek kwam ze in contact met Leen en Bertus. Natuurlijk zit het boek vol sterke verhalen, maar er is zoveel meer.

Maurits Sep voelt deze zondagmiddag Bertus, Leen en Floor aan de tand over het boek, het leven ‘on the road’ en in Rotterdam, en natuurlijk over muziek! Alsof de middag met dit gezelschap nog niet rock-‘n-roll genoeg is, zal DJ Hayo vuige rockabilly en gruizige blues draaien.

Wil je erheen? Mail dan naar: rockabillybastard@hotmail.com

Be the first to comment on "Derde editie van Stoere mannen, Sterke verhalen in Kaffe ’t Hof in Middelburg"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*