Denk mee over de rustenburgstraat en omgeving

In de wijk Dauwendaele gaan ze de Rustenburgstraat en 9 straten eromheen de komende jaren opnieuw inrichten. Jouw hulp en input is hierbij hard nodig! Welke ideeën en suggesties heb jij voor je wijk? 

Een gedeelte van de openbare ruimte van de wijk is verouderd en is toe aan vernieuwing. Voor de volgende straten stellen we een nieuw ontwerp op: Zwerfruststraat, Rustenburgstraat, Rustenburgplantsoen, Hooge Meestraat, Tappershofstraat, Wijdaustraat, Wijdauplantsoen, Wijdaudwarsstraat I, Wijdaudwarsstraat II, Vluchtenburgstraat.

Op verschillende momenten kun jij meedenken over deze herinrichting. Kijk welke fase actief is om je ideeën in te brengen of om te kijken wat er met jouw idee gedaan is.

Gemeente Middelburg werkt doorlopend aan de verbetering van de openbare ruimte. Verbetering van de uitstraling, maar ook het klaarmaken van wijk voor de toekomst. De gemeente is al gestart met voorbereidende werkzaamheden in het projectgebied, zoals de inventarisatie van de ondergrondse leidingen. De gemeente heeft BoschSlabbers landschapsarchitecten gevraagd jou te betrekken bij het ontwerpproces van deze herinrichting, omdat jij jouw wijk en straat het beste kent.

In de eerste fase willen ze vooral weten hoe je aankijkt tegen jouw woonomgeving. Wat wil je graag behouden? Waar heb je in de openbare ruimte last van? Wat zou je graag anders willen zien? Hoe gebruik je de openbare ruimte? Is er voldoende groen en is het aangenaam verblijven? Waar spelen kinderen? Alle relevante info over de openbare ruimte is welkom!

Je kan je ideeën doorsturen via Doemee Middelburg

Be the first to comment on "Denk mee over de rustenburgstraat en omgeving"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*