De Zorgtafel en Patrick Sins van Sufschool, sportshop Domburg en the Tube in Middelburg te gast in Tafelgasten

Woensdagavond 10 november zijn Nourdin Bouboud van de Zorgtafel en Patrick Sins van de surf en sportschool Domburg en the Tube in Middelburg te gast.

Nourdin Bouboud zal aanschuiven tussen 19:00 uur en 20:00 uur.
 

De zorgtafel gelooft dat ieder mens recht heeft op persoonlijke aandacht, geborgenheid en een veilig thuis. Vooral voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, langdurige psychische klachten en/of een getraumatiseerd verleden is dit extra belangrijk en een voorwaarde om zich te kunnen ontwikkelen.

In een samenleving waar mensen steeds meer op zichzelf zijn aangewezen zetten wij met De Zorgtafel een stap vooruit. Wij bieden mensen die niet volledig voor zichzelf kunnen zorgen een warme, veilige omgeving om te wonen en te leven. Wij bieden zorg en ondersteuning afgestemd op de behoefte van iedere bewoner. 

Een kleinschalig wooninitiatief biedt voor veel cliënten geborgenheid en een plek waar ze zich thuis voelen.

Tussen 20:00 uur en 21:00 uur zal Patrick Sins aanschuiven.

Patrick is een echte surf en sport fanaat.
Hij is eigenaar van Sufschool, en de sportshop in Domburg en eigenaar van the Tube in Middelburg.
The Tube is op z’n minst gezegd een begrip in Zeeland. Vanuit hun winkel in Middelburg bedient The Tube een brede groep klanten. The Tube verkoopt herenkleding, sneakers en een groot assortiment aan hardwaren, waaronder snowboards, skateboards, surfboards, longboards, skimboards and stuntsteps. In onze shop werkt personeel die zelf actief zijn in de skate- en surfscene, dus voor goed advies kun je altijd bij The Tube terecht!

 

Wilt u ook een keer aanschuiven bij Tafelgasten? Stuur dan een berichtje naar redactie@wfm96.nl of app naar 06-312 312 96.

 

Be the first to comment on "De Zorgtafel en Patrick Sins van Sufschool, sportshop Domburg en the Tube in Middelburg te gast in Tafelgasten"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*