“De zomertuin” Middelburg gaat niet door

De “Zomertuin” in in Middelburg die voor aanstaand weekend zou plaatsvinden gaat niet door! Dat meldt de organisatie op Facebook.
 
 
“Het weekend waarin we onze terugkomst wilden vieren valt in duigen” zo melden ze. “Zo enthousiast als dat we waren, zo beteuterd zijn we nu”.
 
De organisatie schrijft dat er veel geluiden binnen kwamen dat er bedenkingen waren over “de Zomertuin”. “Het leek te veel op een evenement, er werd online teveel aandacht aan gegeven & na een spoedoverleg kwamen er strikte eisen binnen. Wat we dit weekend voor ogen hadden, zat er door deze eisen niet meer in. Een eerste ervaring zet je maar één keer neer.. en die moet top zijn! (En niet met een maximum van 60db aan geluid om een voorbeeld te noemen.)
We hebben dan ook met alle deelnemende partijen besloten om dit weekend niet door te laten gaan. Hoe jammer dat ook is.
We zijn druk bezig met kijken naar mogelijkheden die nog haalbaar zijn in 2021. Mocht dit niet meer lukken zullen we zeker in 2022 terug komen met leuke dingen bij de Cycle Hub!”
 
Uiteraard krijgen de mensen die al een ticket hadden gekocht hun aankoopbedrag volledig terug. Dit kan 3 tot 4 werkdagen duren.
Ze  hebben iedereen een persoonlijke mail gestuurd en binnen 48 uur zal er een mail volgen. De organisatie zal er alles aan doen om het zo spoedig mogelijk in orde te maken.
 

Be the first to comment on "“De zomertuin” Middelburg gaat niet door"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*