De achtste editie van de benefietstroute gaat door!

Op 18 september 2021, van 10.00 tot 17.00 uur, organiseert Lions Club Middelburg de achtste editie van De Benefietsroute.

De Benefietsroute is een fietstocht voor het goede doel op Walcheren, langs vele bedrijven die Zeeuwse streekproducten produceren en verkopen. Op ieder bedrijf, zoals kaasboerderij, chocolademaker of groentenkweker, staat een culinaire verrassing klaar. Tussen de verschillende culinaire stops kan iedereen zelfgekozen kortere en langere toertochten maken. Met de fiets natuurlijk, of met een motor, bromfiets, scooter of auto.

De kaarten zijn te koop bij alle deelnemende streekproductbedrijven en bij Piet Voskamp Tweewielers. Dat kan ook op zaterdag 18 september, de hele dag. Dus: fiets met uw groep of gezin naar uw eerste punt van de route en koop daar uw kaart of kaarten. Een kaart kost € 15 en is goed voor 8 culinaire verrassingen.

U kunt op elk punt aan de route beginnen en zelf uw route bepalen. De kaart die u koopt is tegelijkertijd een papieren kaart met alle fietsknooppunten op Walcheren. 

Het goede doel dit jaar: Repair Café Middelburg .

Stichting Repair Café Middelburg stelt zich ten doel om,

reparatie als logische activiteit terug te brengen in de samenleving

reparatiekennis in ere te behouden en te verspreiden

de sociale cohesie in Middelburg te bevorderen door mensen met heel verschillende achtergronden en drijfveren met elkaar in contact te brengen in het kader van een inspirerend en laagdrempelig evenement.

Be the first to comment on "De achtste editie van de benefietstroute gaat door!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*