Bijeenkomst Repair Café gericht op huishoudelijke apparaten

De bijeeenkomst van Repair Café staat aanstaande zaterdag in het teken van huishoudelijke apparaten.

U pakt bijvoorbeeld de broodbakmachine om zelf uw brood te bakken door de huidige broodprijzen, maar deze weigert dienst of uw mixer draait niet. Niet getreurd, onze vrijwilligers helpen u graag om deze weer aan de gang te helpen! Natuurlijk repareren wij ook uw andere spullen, zoals Airfryers, koffiemachines, stofzuigers, ICT spullen, kleding, fiets of wat u kunt dragen. Alleen geen witgoed. Er zijn veel onderdelen op voorraad om zo snel mogelijk de reparatie uit te voeren. U bent ook weer welkom om bij onze reparateurs plaats te nemen en zo te helpen met uw eigen reparatie.

De organisatie van het Repair Café  is nog op zoek naar vrijwilligers om de naai-afdeling te versterken.  Mocht u zich hierin herkennen, neem dan contact op met Bert Huige via info@repaircafemiddelburg.nl of kom gezellig langs om kennis te maken met het Repair team.

Wilt u een reparatie alvast aanmelden dan kan dat via een formulier op www.repaircafemiddelburg.nl, mail naar info@repaircafemiddelburg.nl of bel/app 06-23644823. U kunt natuurlijk ook langskomen op de bijeenkomst van 10:00 tot 12:30 bij Bowling en Partycentrum “De Kruitmolen” aan de Kruitmolenlaan 129 in Middelburg.