Edwin Mijnsbergen van “Wij zijn de stad-Middelburg en de dierenambulance te gast in Tafelgasten

Vanavond in Tafelgasten zijn o.a. Edwin Mijnsbergen en de dierenambulance te gast.

Edwin Mijnsbergen (Vlissingen, 1971) is een allround, freelance internet- en informatiespecialist, met veel ervaring op het gebied van beheer van sociale media en online communities. Hij schrijft voor regionale media, beheert sociale media voor overheden en lokale ondernemers en adviseert organisaties over online communicatie en informatiebeheer.

Anno 2020 ligt Edwin’s focus vooral op lokale communities en media. Hij is de initiatiefnemer en enige redacteur van ‘Wij zijn De Stad-Middelburg’, bedenker en hoofdredacteur van Middelburg Dronk & zustersites en daarnaast (mede-) beheerder van lokale sociale media zoals Middelburg Winterstad, Plan Molenwater, de ZB, de ZVU, Woonboulevard Middelburg, Weekmarkt Middelburg en de Middelburgse en Veerse Bode.

Ook is vanavond de dierenambulance aanwezig in Tafelgasten. Stichting Dierenwelzijn Walcheren is opgericht in februari 2020 en komt voort uit een gebrek aan een dierenambulance in gemeente Vlissingen en de al bestaande Stichting Dierenvoedselbank Walcheren. De naamsverandering zorgt ervoor dat de stichting verder kan gaan dan enkel diervoer uitgeven voor dieren van minima. Eind maart 2020 kreeg de stichting een gloednieuwe dierenambulance in bruikleen van Stichting Dierenlot.  Voor contact: 06-48421717

Wilt u ook een keer aanschuiven bij Tafelgasten? Stuur dan een berichtje naar redactie@wfm96.nl of app naar 06-312 312 96.